Διαφήμιση

Νέος τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ο Φύσσας

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ είχε ο Τάκης Φύσσας με θέμα τις αρμοδιότητες που θα έχει στη νέα σύνθεση της Εθνικής μετά την αλλαγή σκυτάλης από τον Άγγελο Αναστασιάδη στον Ολλανδό Τζό Φαν Σιπ.

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει το ελεύθερο στον παλαίμαχο άσο να διαπραγματευτεί με την Ελληνική Ομοσπονδία για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο Φύσσας θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους παίκτες της “γαλανόλευκης “, τον νέο προπονητή και την διοίκηση της ομοσπονδίας.

Διαφήμιση

Μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 θα είναι και ένας άλλος πρώην παίκτης των “πρασίνων”. Ο λόγος για τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στο ραντεβού για την κατανομή των ρόλων πήραν μέρος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Νίκος Βακάλης, αλλά και η επιτροπή των εθνικών ομάδων, η οποία αποτελείται από τους Τάκη Παπαχρήστο και Κώστα Βρακά.

Διαφήμιση

Αύριο (31/7) αναμένεται να επισημοποιηθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η πρόσληψη των δύο νέων τεχνικών διευθυντών.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.