Το πείραγμα του Κουρμπέλη στον Μακέντα

Διαφήμιση

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αρκετά δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Instagram να έχει την τιμητική του.

Διαφήμιση

Οι “πράσινοι” μετά από σχεδόν κάθε παιχνίδι εκφράζουν μέσω της εφαρμογής τα συναισθήματά τους και τις σκέψεις τους.

Κάτι ανάλογο επιχείρησε να κάνει και ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός του Τριφυλλιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δουλειά που έγινε στην Ολλανδία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “πρασίνων”.

Διαφήμιση

Τα σχόλια στην ανάρτηση του Μακέντα ήταν πολλά αλλά ξεχώρισε εκείνο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ο Όμρι Άλτμαν χαρακτήρισε “on fire” τον Ιταλό επιθετικό λόγω των γκολ που έχει πετύχει στα φιλικά του Τριφυλλιού. Για να πάρει σειρά ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Διαφήμιση

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προσπάθησε με την γνωστή ιταλική λέξη να πικάρει τον Μακέντα όμως υπέπεσε σε ένα ορθογραφικό λάθος.

Ο στράικερ τον “πρασίνων” δεν το άφησε να πέσει κάτω απαντώντας στον Έλληνα μέσο με διόρθωση ενώ έβαλε στο πλάνο και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

https://www.instagram.com/p/B0iaWmgHzyF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.