Διαφήμιση

Εντατικά μαθήματα και …προσγείωση

Ένα καλό μάθημα πήραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην Αμβέρσα. Οι “μικροί” έκαναν άλλη μια βουτιά στα …βαθιά και άρχισαν να κολυμπούν στη “θάλασσα” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ οι “μεγάλοι” προσγειώθηκαν αρκετά …ομαλά στην σκληρή πραγματικότητα μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση στο “Ντε Κάιπ”.

Διαφήμιση

Το ματς με την Μπέρσχοτ ήταν πολύτιμη εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου, καθώς πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και πάλεψαν για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας με το Τριφύλλι στο στήθος. Υπήρξαν στιγμές που φάνηκε η απειρία τους και η διαφορά στη δύναμη, ωστόσο η νέα γενιά του Παναθηναϊκού έπαιξε με καρδιά και πάθος, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα των …βασικών που έπαιξαν στο τελευταίο ημίωρο. Αν και βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα του Παναθηναϊκού με κατοχή και καλή κυκλοφορίας μπάλας, δέχθηκαν ένα εύκολο γκολ από τους Βέλγους και παρουσίασαν σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία. Ο Παναθηναϊκός ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να φτάσει άνετα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον τερματοφύλακα της Μπέρσχοτ, ο οποίος ήταν θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Διαφήμιση

Αργό τέμπο, προβλέψιμη επιθετική ανάπτυξη, λάθη και …βαριά πόδια, ενώ έχω την εντύπωση πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν διαχείριση δυνάμεων ενόψει του σημαντικού φιλικού αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ο Κότσαρης ξεχώρισε σε άλλο ένα παιχνίδι, έκανε σημαντικές επεμβάσεις και είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μαζί με το Νίκο Βέργο. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού έχει σκοράρει και στα δύο φιλικά των Πράσινων, δείχνει …μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, γεμάτος αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Διαφήμιση

Από τους πιτσιρικάδες, ο Ζαγαρίτης ήταν αρκετά τολμηρός και ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους, ενώ ο – αρκετά αγχωμένος – Αλεξανδρόπουλος έβγαλε ποιότητα σε κάποιες στιγμές του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Ο Δώνης θα βγάλει τα συμπεράσματα του, σίγουρα σημείωσε στο μπλοκάκι του τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του στην Αμβέρσα και έχει μπόλικο χρόνο για να δουλέψει και να “μοντάρει” τους Πράσινους.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.