Διαφήμιση

Ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο (pic)

Με ένα post στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε και επίσημα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Διαφήμιση

Ο Έλληνας small forward πόσταρε μία φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να πανηγυρίζει, από πίσω ένα πράσινο φόντο που δείχνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και από κάτω με κεφαλαία γράμματα THANK YOU  (Ευχαριστώ)!

Στην λεζάντα ο Θανάσης επέλεξε να πει λίγα λόγια αλλά ουσιαστικά. Συγκεκριμένα έγραψε “Thank you for 2 wonderful years!” (Ευχαριστώ για τα δύο υπέροχα χρόνια).

Διαφήμιση

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπυολος σχολίασε με τα emojis με τα μπράτσα, ενώ πολλοί συμπαίκτες από αυτά τα δύο χρόνια έσπευσαν να πατήσουν like.

https://www.instagram.com/p/B0DzXJHgVBr/?igshid=1icneri0tiyy9&fbclid=IwAR3EMGKdL4kl43lUDTqJ7vBtK5pzzL6VIygdIqIU6DZLIfh5sLYlMx3cQD4

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.