Πρωτιές για το πράσινο Πινγκ Πονγκ

Διαφήμιση

Πρωτιές για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Πινγκ Πονγκ, αφήνοντας πιο κάτω τους αντιπάλους τους, αποδεικνύοντας ό,τι όλα τα τμήματα των πρασίνων, δηλώνουν βροντερό παρόν σε κάθε διοργάνωση και κανένας αθλητής που αγωνίζεται σε αυτά, δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Διαφήμιση

Άναλυτικα η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α :

Η  Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  ανακοίνωσε τους πίνακες αξιολόγησης για τον μήνα Ιούνιο και μέσα στις κορυφαίες πεντάδες υπάρχει έντονο το «πράσινο» χρώμα.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος παραμένει σταθερά πρώτος στην κατηγορία των ανδρών αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σγουρόπουλο του Ολυμπιακού.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο επίσης «τριφυλλοφόρος» Γιώργος Κωνσταντινόπουλος ενώ τέταρτος είναι ο Λαγογιάννης της ΑΕΚ και πέμπτος ο Ρηνιώτης του Ολυμπιακού.

Διαφήμιση

Σε ότι αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Γερασιμάτου βρίσκεται στην Τρίτη θέση στις νέες γυναίκες και στη δεύτερη θέση στις νεάνιδες.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.