Διαφήμιση

Η έξοδος Φύσσα φέρνει αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν ασχολείται μόνο με τις μεταγραφές της πρώτης ομάδας αυτό το χρονικό διάστημα αλλά με όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Ο Τάκης Φύσσας αναμένεται να αφήσει το πόστο του στις πράσινες ακαδημίες για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Εθνική ομάδα και αυτό θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  έχει αποφασίσει ότι ένας μόνο θα είναι ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής και αυτός θα είναι ο αρχιπροπονητής. Κανένας διευθυντής ακαδημιών πλέον. Ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί πως είναι περιττό να υπάρχουν δύο υπεύθυνοι και πως είναι ιδανικότερο να έχει τον απόλυτο λόγο ένας.

Ποιος θα είναι αυτός; Ονόματα έχουν ακουστεί όμως ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο. Η απόφαση δεν θα παρθεί με βιασύνη καθώς πρόκειται για μία πάρα πολύ σημαντική θέση στον σύλλογο.

Διαφήμιση

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.