Διαφήμιση

Μάικ Τζέιμς: «Μιλάω με τον Καλάθη, αλλά όχι για Παναθηναϊκό»

Μπορεί ο Μάικ Τζέιμς να… τα λέει με τον Νικ Καλάθη σε εβδομαδιαίο πλαίσιο, ωστόσο οι δύο πρώην συμπαίκτες δεν μιλούν για τον Παναθηναϊκό.

Διαφήμιση

Οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται. Έτσι και για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος συνεχίζει κανονικά τις συνομιλίες με φιλάθλους στο Twitter.

Ο τέως δυναμικός γκαρντ του Τριφυλλιού, συζητώντας με έναν φίλο των Πρασίνων για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως μπορεί να μιλάει μια φορά την εβδομάδα με τον Νικ Καλάθη, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό.

Διαφήμιση

Μάλιστα ο 28χρονος απάντησε και σε ερώτηση φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος του ζήτησε να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”, με τον Αμερικανό να απαντά χαρακτηριστικά πως του αρέσει ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά δε θα ταίριαζαν μαζί στην ίδια ομάδα.

Διαφήμιση

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.