Διαφήμιση

Η δεύτερη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για το Βοτανικό

Μία εβδομάδα μετά τη… σέντρα, η ομάδα εργασίας για το Βοτανικό θα συνεδριάσει σήμερα (26/7) για δεύτερη φορά. Η επιτροπή θα συγκεντρωθεί στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη στην Πλάκα και θα επισπεύσει τις εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση.

Διαφήμιση

Από την προηγούμενη συνεδρίαση, τα δύο επιτελεία καθόρισαν τομείς με τους οποίους θα ασχοληθούν και έβγαλαν πολλή δουλειά τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, υπάρχει η ανάγκη συντονισμού του έργου της και αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Από εδώ και πέρα, η ομάδα εργασίας θα πυκνώσει τις συναντήσεις της, γιατί έχει πολλά ζητήματα που πρέπει να καταπιαστεί. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα εργασίας πρέπει να καταλήξει σε συμπεράσματα που θα παρουσιάσει στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.