Διαφήμιση

Η κλήρωση της Basket League

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζει το πρόγραμμα του για την Basket league της σεζόν 2019 – 2020. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί live από την ERTSPORTS. Οι πράσινοι είναι το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μην δώσουν το σεβασμό και τον επαγγελματισμό που απαιτεί το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαφήμιση

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΕΣΑΚΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League 2019-20, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, αρχίζει σήμερα (23/7) με την κλήρωση της κανονικής περιόδου του 28ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Διαφήμιση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ώρα έναρξης τις 19:00 στο ξενοδοχείο «Hilton Athens» (αίθουσα «Εσπερίδες») και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ERTSPORTS».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.