Διαφήμιση

Καλή παρουσία από τους κολυμβητές του Παναθηναϊκού

Αυλαία έπεσε και στην σημερινή μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων-εφήβων που διεξάγεται στο κολυμβητήριο στα Ιλίσια.

Διαφήμιση

Η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε αρκετά καλή παρουσία από σχεδόν ολόκληρο το σύνολό της.

Το Τριφύλλι κατετάγη 20ο με 37 βαθμούς στου εφήβους και 34ο με 14 βαθμούς στις νεανίδες. Έτσι με γενική βαθμολογία 15 βαθμούς ο Παναθηναϊκός βγήκε 27ος.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα στους πρωινούς προκριματικούς των 50μ. ελεύθερο ο Κακάνης Αλέξανδρος-Νικόλα τερμάτισε στην 21η θέση ενώ  ο Βειογλάνης Σταύρος στην 31η με τον δεύτερο να συμμετέχει και στα 100μ πεταλούδα όπου κατετάγη 36ος.

Την 9η θέση πήρε η Αλεξία Τέλο στα 100μ, πεταλούδα, την ίδια κατάταξη είχε και ο Νικολαΐδης Διονύσιος στο ύπτιο εφήβων, ενώ στην 23η θέση την ίδια κατηγορίας τερμάτισε ο  Ορφέας Αριανούτσος.

Διαφήμιση

Στο απογευματινό πρόγραμμα των αγώνων η Αλεξία Τέλο βγήκε 3η στην δεύτερη σειρά των 100μ. πεταλούδα και ο Νικαλαϊδης Διονύσιος 7ος στον τελικό του ύπτιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Καλή παρουσία στα Ιλίσια

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή ημέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Σήμερα το πρωί στους προκριματικούς των 50μ. ελεύθερο εφήβων, ο Κακάνης Αλέξανδρος-Νικόλα ήταν 21ος. Ο Βειογλάνης Σταύρος ήταν 31ος και στα 100μ πεταλούδα 36ος.

Στα άλλα αγωνίσματα η Αλεξία Τέλο ήταν 9η στα 100μ. πεταλούδα, ο Νικολαΐδης Διονύσιος 9ος στο ύπτιο εφήβων ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Ορφέας Αριανούτσος 23ος.

Στους απογευματινούς αγώνες, η Αλεξία Τέλο στα 100μ πεταλούδα στη δεύτερη σειρά βγήκε 3η
και στον τελικό ύπτιο εφήβων ο Νικολαΐδης Διονύσιος 7ος .

Στη γενική βαθμολογία των εφήβων ο ΠΑΟ κατετάγη 20ος με 37 βαθμούς και στις νεανίδες 34ος με 14 βαθμούς.

Τέλος στη γενική βαθμολογία ο Παναθηναϊκός βγήκε 27ος με 15 βαθμούς.

 

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.