Διαφήμιση

Κολοβός: “Ευκαιρία ο Παναθηναϊκός”

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κολοβός έκανε λόγο για μια μεγάλη ευκαιρία και δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια του Τριφυλλιού.

Διαφήμιση

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα. Θέλω πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Επειδή ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη που με πίστεψαν και εγώ από τη μεριά μου νιώθω την ανάγκη να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που δέχομαι εδώ και δύο ημέρες», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.