Διαφήμιση

Κοντά στις 500.000 ευρώ οι συνεισφορές στο PAO Alive

Συνεχίζουν οι συνεισφορές του κόσμου του Παναθηναϊκού στο PAO Alive, με το ποσό να έχει πλησιάσει τις 500.000

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 482.909 ευρώ και έχουν συνεισφέρει πάνω 10.000 άνθρωποι. Και όλα αυτά έχουν κατορθωθεί, χωρίς να έχει δώσει χρήματα στο πρότζεκτ αυτό, κάποιο από τα λεγόμενα μεγάλα “πορτοφόλια”. Χαρακτηριστικά, η μεγαλύτερη συνεισφορά είναι άξιας 5.000 ευρώ.

Μπορεί να απέχει αρκετά από τον στόχο, όμως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν να κατανοούν πως αυτή είναι η μοναδική πρόταση που μπορεί, σε συνδυασμό με το γήπεδο, να καταστήσουν το σύλλογο βιώσιμο και πρωταγωνιστή σε όλα τα τμήματα.

Διαφήμιση

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και την ασφάλεια που βγάζει το βαρύ όνομά του.

Τέλος, γίνεται εμφανής η ανάγκη οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να στηρίξουν έμπρακτα το εγχείρημα αυτό, γιατί στις εποχές που ζούμε, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένας τόσο μεγάλος στόχος χωρίς τη δική τους οικονομική βοήθεια.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.