Διαφήμιση

Μεσίνα: “Τελος ο Τζέιμς απο Αρμάνι”

Οι πληροφορίες που έλεγαν ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Μάικ Τζέιμς θα αποτελέσει παρελθόν από την Αρμάνι, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, από τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας του, Έτορε Μεσίνα, που προχώρησε σε επίσημη δήλωση.

Διαφήμιση

Ο Έτορε Μεσίνα, δήλωσε τα εξής : “Σήμερα (26/7), μετά την υπογραφή του Σέλβιν Μακ και την περαιτέρω ενίσχυση που έχουμε προγραμματίσει στην ίδια θέση, προσωπικά ενημέρωσα τον Μάικ Τζέιμς ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για αυτόν την επόμενη σεζόν και τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Ο gm Χρήστος Σταυρόπουλος δουλεύει ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη για να φτάσει σε μία συμφωνία που θα μπορούσε να είναι ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές »

Διαφήμιση

Έτσι ο Αμερικάνος guard, θα κυκλοφορήσει ελεύθερος στην αγορά, αν καταφέρει να σπάσει το αρκετά μεγάλο συμβόλαιο του. Παρά την επιτυχία που είχε στους “πράσινους”, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν, στην ομάδα του Μιλάνου τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.