Διαφήμιση

Μαχητικοί «πράσινοι» ποδηλάτες

Ο Μάνος Πρεβόλης και ο Νικηφόρος Κουρής προσπάθησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας το οποίο ολοκληρώθηκε στην Λιβαδειά.

Διαφήμιση

Σε ότι αφορά τις θέσεις,ο Μάνος Πρεβόλης κατέλαβε την 24η θέση ενώ ο Νικηφόρος Κουρής ήταν 41ος ανάμεσα σε 50 αθλητές.

Να υπενθυμίσουμε πως το τουρνουά της ποδηλασίας έλαβε μέρος το περασμένο τριήμερο,μεταξύ 19-20-21 Ιουλίου 2019 στην Λιβαδειά το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ”Alter Bike Tours” με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας της Βοιωτίας.

Διαφήμιση

Στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι απο 230 ποδηλάτες,απο 48 σωματεία της χώρας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τα αγωνίσματα του Cross Country (αντοχής), του Team Relay (σκυταλοδρομία) και του Eliminator.

Διαφήμιση

Η εκκίνηση και ο τερματισμός της διοργάνωσης είναι οι Πηγές Κρύας,μία πανέμορφη πλατεία με πλατάνια και νερό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

Το πάλεψαν οι δύο ποδηλάτες του Παναθηναϊκού Μάνος Πρεβόλης και Νικηφόρος Κουρής στο αγώνισμα του αποκλεισμού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που ολοκληρώθηκε στη Λιβαδειά.

Σε ότι αφορά τον Πρεβόλη κατέλαβε την 24η θέση ενώ ο Νικηφόρος Κουρής ήταν 41ος ανάμεσα σε 50 αθλητές.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.