Διαφήμιση

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Θα κλείσει το θέμα με τον Ζαχίντ»

Στο τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Γκάιας Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο τον πρόεδρο της Κυπριακής ομάδας θα θέλει να «κλείσει» θετικά την υπόθεση, όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Διαφήμιση

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νορβηγού άσου, κατά την διάρκεια γεύματος με ρεπόρτερ του συλλόγου της Κύπρου και δήλωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε απόσταση… «αναπνοής» από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στους “πράσινους”.

Συγκεκριμένα, μερικά απ’ τα λόγια του προέδρου των «γαλαζοκίτρινων» ήταν τα εξής:

Διαφήμιση

«Υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ακόμα. Κυρίως για το θέμα της οψιόν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θεωρώ ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα. Ισως και σήμερα. Είμαστε κοντά, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές».

Συμπερασματικά λοιπόν, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός βρίσκεται με το…ενάμιση «πόδι» στο να φορέσει την πράσινη φανέλα στο σύντομο προσεχές διάστημα, μόνο εάν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων λήξουν με θετικό πρόσημο.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.