Διαφήμιση

Μεταπολεμικά μετάλλια στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Σαν σήμερα το 1947, στο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο Παναθηναϊκό στάδιο , δύο αθλητές από το σωματείο του Παναθηναϊκού, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Διαφήμιση

Επιμέλεια: Σπύρος Μπουρσινός

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγεώργος ήταν ο άνθρωπος που κατέκτησε εις διπλούν την κορυφή στα αγωνίσματα των 400μ. και των 800μ. Μάλιστα στο πρώτο αγώνισμα συγκλόνισε το πλήθος, κάνοντας χρόνο 52 δευτερόλεπτα και 8 δέκατα. Τα 800 μέτρα τα ολοκλήρωσε σε 2 λεπτά, 3 δευτερόλεπτα και 8 δέκατα.

Διαφήμιση

Ο δεύτερος αγωνιζόμενος του τριφυλλιού, που ακούει στο όνομα Γιάννης Λάμπρου, ως πολυσχιδής αθλητής, έχοντας ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς  με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, κατέκτησε και την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος, πηδώντας στο 1 μέτρο και 80 εκατοστά, αφήνοντας στα μικρότερα ύψη τους αντιπάλους του. Μάλιστα στο συγκεκριμένο άθλημα παρέμεινε πρώτος για 4 συνεχόμενες χρονιές, από το 1946 έως το 1949.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.