Διαφήμιση

Μια ανάσα από τον Μπράουν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φαίνεται να έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Ρίο Μπράουν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Προμηθέα Πατρών.

Διαφήμιση

Ο Αμερικανός guard-forward θα αποτελέσει την 5η φετινή προσθήκη στο ρόστερ του Αργύρη Πεδουλάκη μετά τους Ράις, Φριντέτ, Ουάιλι και Μπεντίλ.

Ο “Άρτζι” βλέπει στο πρόσωπο του έναν 3&D παίκτη ο οποίος μπορεί να έρχεται πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου και να δίνει ποιοτικά λεπτά.

Διαφήμιση

Το καλό περιφερειακό του σουτ είναι κάτι το οποίο έχουν ανάγκη οι “πράσινοι” και είναι σίγουρο ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ και τον Νικ Καλάθη και θα τον καλύψει αρκετά στο περιφερειακό σουτ. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Ο Brown, την περασμένη σεζόν στο Basketball Champions League, είχε 15.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο, ενώ αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην ιστορική πορεία του Προμηθέα, ο οποίος έφτασε μέχρι τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αποτελώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών στη Basket League.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.