Διαφήμιση

Μπέντιλ: “Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου”

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε ο Μπεν Μπέντιλ στην ιστοσελίδα της πράσινης ΚΑΕ και έδειξε τον ενθουσιασμό του για τον ερχομό του στους νταμπλούχους Ελλάδος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο Περιστέρι.

Διαφήμιση

Αρχικά είπε: «Αποτελεί τεράστια τιμή και ευλογία για μένα που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με την ιστορία και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω να την ώρα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης και να μάθω πράγματα από τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό που προπονητής μου θα είναι και φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης. Δίπλα του έμαθα πολλά και βελτιώθηκα ως παίκτης. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε».

Διαφήμιση

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπέντιλ μίλησε για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τους έδωσε μια υπόσχεση: «Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να βιώσω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Υπόσχομαι πως θα δίνω καθημερινά του καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γι’ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.