Διαφήμιση

Φουλ για δεξί εξτρεμ

Η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού προσδίδει στον Παναθηναϊκό μια δυνατή προσθήκη στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας και ένα δυνατό ντουμπλάρισμα δίπλα στον Μακέντα.

Διαφήμιση

Ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα στην Ολλανδία, καθώς περνάει ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα, αποτελεί μια ξεκάθαρη επιλογή του Γιώργου Δώνη ανάμεσα στον δίλημμα, κολοβός και Μολό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ο Έλληνας εξτρεμ είναι ποιοτικότερος παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο να προσφέρει στο Τριφύλλι και ήταν πολύ ξεκάθαρος για την επιλογή στο πρόσωπο του.

Διαφήμιση

Με την απόκτηση του Κολοβού, το όνομα Μολό μπαίνει στο συρτάρι των “πρασίνων”. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι οι μεταγραφές στις θέσεις των εξτρέμ ολοκληρώθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση 1 ή 2 εξτρέμ στη δεξιά πτέρυγα (εάν υπάρξει αποχώρηση), που κατά προτίμηση θα είναι αριστεροπόδαροι, ώστε να μπορούν να συγκλίνουν στον άξονα όπως ο Κολοβός.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.