Διαφήμιση

“Πιο πιθανό από ποτέ να πάει ο Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό”

Ο εκπρόσωπος Τύπου ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο κοντά από ποτέ στον Γκάιας Ζαχίντ.

Διαφήμιση

Όμως ξεκαθάρισε πως η υπόθεση δεν είναι τελειωμένη και ότι για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα.

Η πλευρά των “πρασίνων” δεν δίνει τις 300.000 που είναι το πόσο που χρειάζεται για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη. Παρ’ όλα αυτά οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Διαφήμιση

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία».

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.