Οικονομική ”ανάσα” για τον Παναθηναϊκό

Διαφήμιση

Η νέα τηλεοπτική “στέγη” του Παναθηναϊκού φαίνεται να του έχει δώσει την οικονομική ανάσα που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό.

Διαφήμιση

Μετά από τον έναν χρόνο που βρισκόταν στην ΕΡΤ, το “τριφύλλι” επέστρεψε στα συνδρομητικά κανάλια την Nova και με καλύτερο συμβόλαιο αφού από τα 4.2 εκατ. ευρώ που λάμβανε, φέτος το ποσό θα πάει στα 5.5 εκατ. ευρώ.

Με αυτήν την νέα συμφωνία, το “τριφύλλι” έλαβε μέρος χρημάτων  που του οφείλονταν από την προηγούμενη συνεργασία τους με τη Nova, ενώ έχουν ήδη λάβει και χρήματα για τα φιλικά τους, γεγονός που τους επιτρέπει να εξοφλήσουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές και διοικητικό προσωπικό.

Διαφήμιση

Με το τα έσοδα από τα φιλικά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να καλύψει κάποιες οικονομικές “τρύπες” που υπήρχαν.Θα μπορέσει να εξοφλήσει οφειλές τόσο ως προς τους εργαζόμενους, όσο και προς στους παίχτες, οι οποίοι  έχουν εκκρεμότητες από την δόση Μαΐου και έχουν πάρει έναντι για την αντίστοιχη του Ιουνίου, περιμένοντας την πλήρη αποπληρωμή στην διάρκεια της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι σε ενδεχόμενη πώληση προτεραιότητα έχουν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που βρίσκονται “μέσα” 3-4 μισθούς.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.