Διαφήμιση

Ομορφαίνει το “πράσινο κάδρο”

Μετά από τέσσερα φιλικά τεστ στην Ολλανδία και δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε Φέγενορντ και Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός έδειξε και τις επιθετικές του αρετές στη “Χώρα της Τουλίπας”. Στο ματς με τη Φένλο – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο – ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά ελκυστικός και έκανε ένα σημαντικό βήμα προόδου στο δημιουργικό κομμάτι. Στα προηγούμενα παιχνίδια (δεν μετράει το ματς – δοκιμή με τη Μπέρσχοτ), οι Πράσινοι πήραν καλό βαθμό στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ωστόσο παρουσίασαν πρόβλημα στην επίθεση και κυρίως στη δημιουργία φάσεων. Ακόμα και αν σκόραραν πέντε γκολ και ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με τη Φένλο φάνηκε ότι αυτό το μικρό πρόβλημα μπορεί να λυθεί και ο Δώνης βρήκε τον τρόπο για να… ομορφύνει το “πράσινο κάδρο”, επιλέγοντας μια ομάδα γρήγορη και με πολλά τρεξίματα.

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος απέναντι στους Ολλανδούς σε αυτό το διάστημα, πίεσε τον αντίπαλο, έχασε ευκαιρίες, σκόραρε και έδειξε ότι… βαδίζει σε καλό δρόμο. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Μπουζούκη που… πάγωσε όλους όσοι βρίσκονται στο “πράσινο στρατόπεδο”, τα χαμόγελα θα ήταν λίγο πιο πλατιά. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη φιλότιμη και ιδιαίτερα σκληρή στο παιχνίδι της Φένλο, αλλά γιατί οι Πράσινοι πήραν καλό βαθμό σε αυτό το τεστ και έδειξαν να μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Κάθε ομάδα… παρακαλάει να έχει στο ρόστερ της ένα καλό τερματοφύλακα. Ο Παναθηναϊκός έχει… δύο και η παρουσία των Διούδη και Κότσαρη, μονάχα ηρεμία μπορεί να δώσει στους Πράσινους, γιατί γνωρίζουν ότι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σε αυτό το κομμάτι. Η άμυνα του Παναθηναϊκού αποκτά μπόι και ποιότητα με την προσθήκη του φιλόδοξου Νούνες, ενώ υπάρχει ακόμα ο έμπειρος Κολοβέτσιος και ο αισθητά βελτιωμένος Πούγγουρας, στα άκρα οι Γιόχανσον και Ινσούα είναι εγγύηση και… ξεπετάγεται ο ταλαντούχος Ζαγαρίτης, στα χαφ η παρουσία του Ζαχίντ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, ενώ την ίδια στιγμή ο Χρήστος Δώνης είναι στα καλύτερα του. Στα εξτρέμ ο Κολοβός προσαρμόζεται όλο και περισσότερα στα νέα δεδομένα, ο Χατζηγιοβάνης έχει μπει εντυπωσιακά και στην επίθεση ο Δώνης έχει δει και τους τρεις επιθετικούς του (Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής) να βρίσκουν δίχτυα!

Διαφήμιση

Οι Πράσινοι προχωρούν βήμα – βήμα σε αυτή τη διαδικασία, “δένουν” και βελτιώνονται σταδιακά και όταν θα συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια σε αυτό το αγωνιστικό παζλ, μπορεί η τελική εικόνα να γίνει ακόμα πιο λαμπερή…

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.