Διαφήμιση

Ο καλός, καλό δεν είδε

Η εποχή Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, έχει μπει για τα καλά και αυτό φαίνεται πρώτα από όλα, από το πως όλα τα τμήματα, σιγά σιγά, πρωταγωνιστούν ξανά και όχι μόνο στα εντός Ελλάδος πρωταθλήματα, αλλά και στα του εξωτερικού με την γαλανόλευκη.

Διαφήμιση

Αυτό φαίνεται πως κάποιους τους ενοχλεί, με αποτέλεσμα, οι κλήσεις που γίνονται στην Εθνική να μην είναι οι “ιδανικές”.

Σε ότι αφορά την Εθνική παίδων, ο προπονητής της, Σάκης Πλατανίτης, που είναι συγχρόνως και προπονητής της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, κάλεσε μόλις τέσσερις αθλητές του Παναθηναϊκού που κατέκτησε με τεράστια ευκολία το πρωτάθλημα φέτος.

Διαφήμιση

Ο ίδιος κόουτς πήρε τρεις παίκτες από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με εμφατικό τρόπο τόσο τον ένα όσο και τον άλλο.

Στην Εθνική Εφήβων τα πράγματα δεν διαφέρουν και πολύ, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος είναι πρώην υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του Υδραϊκού, δεν πήρε ούτε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού στην αποστολή για την προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διαφήμιση

Το γεγονός πως έγιναν κλήσεις σε παίκτες ομάδων, που τερμάτισαν μακριά από το “βάθρο” και δεν έγιναν κλήσεις από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, είναι μία “ωραία” τροφή για σκέψη, για το πόσο τελικά ενοχλεί η διοίκηση Γιαννακόπουλου και πόσο επίσης ενοχλεί που ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωταγωνιστεί.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.