Διαφήμιση

Στην οκτάδα της Ευρώπης η πράσινη Εθνική

Οι μικροί αθλητές της Εθνικής, κατάφεραν να περάσουν πολύ εύκολα το Τούρκικο εμπόδιο, και να πάρουν το χρυσό εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στους “8”  του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διαφήμιση

Οι 4 από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής μας, είναι από τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα και πως χωρίς αυτούς, η Εθνική δεν θα τα κατάφερνε τόσο εύκολα στο να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

Διαφήμιση

Η Εθνική ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης  προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Μπουργκάς έχοντας στη σύνθεση της , τέσσερις αθλητές του ΠΑΟ (Δευτεραίος, Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης και Μπιτσάκος).

Η «γαλανόλευκη» επιβλήθηκε με 15-10 της Τουρκίας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο και τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν 4 -3, 3-1, 5-3, 3-3

Διαφήμιση

Ελλάδα (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 4, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 1, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 4, Κανδανολέων, Αμπαζής 1, Μυρίλος, Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

Τουρκία: Σαλί Α., Σάρι, Ερσικντί 3, Σέτιν, Κάνερ, Καραμπένλι 2, Καρακασλιόγκλου, Κανογκούλαρι, Ορ 1, Γενέρ 3, Σάλι Ο., Σάρακ 1, Κάφερλι, Ζόμπου

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.