Διαφήμιση

Παπαδόπουλος: “Ο Παναθηναϊκός προστατεύει τους νόμους”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την συνεδρίαση του ΔΣ του  ΕΣΑΚΕ, μίλησε και είπε ότι “το μπάσκετ μεγαλώνει και ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να προστατεύει τους νόμους και τους κανόνες που  πρέπει να διέπουν το άθλημα“.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, απάντησε για το μέλλον και το παρόν του ελληνικού μπάσκετ και όσα έγιναν φέτος στην Basket League: “Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο δυσφήμησης και απαξίωσης του προϊόντος και του αθλήματος γενικότερα. Υπάρχει ασέβεια προς τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και δίνουν από την τσέπη τους. Αυτό το βλέπουμε σήμερα με τη σύμπραξη ομάδων. Και είναι η απάντηση σε κάποιους που λένε ότι το μπάσκετ πεθαίνει. Έχω να τους πω ότι το μπάσκετ είναι εδώ. Το μπάσκετ μεγαλώνει και ίσως και χωρίς αυτούς να είναι καλύτερα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, δεν συμμετείχαν οι αδερφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ούτε κάποιος εκπρόσωπος τους.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.