Πράσινη εκπροσώπηση στο προεθνικό τουρνουά

Διαφήμιση

Σε διαρκεί άνοδο βρίσκεται το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, με τέσσερις αθλητές των “πρασίνων” να δέχονται κλήσεις για το τουρνουά των ελληνικών προεθνικών ομάδων.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, η προετοιμασία για τους συγκεκριμένους αγώνες θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου και θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί συνολικά από τέσσερις αθλητές (τρεις άνδρες και μία γυναίκα).

Για τους άνδρες θα είναι οι Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Κώστας Αγγελάκης, ενώ η γυναικεία εκπροσώπηση θα γίνει από την Ιωάννα Γερασιμάτου.

Διαφήμιση

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται σε υψηλό επίπεδο σταδιακά και στην επιτραπέζια αντισφαίριση και αυτό φαίνεται και από την μαζική κλίση αθλητών του στις «γαλανόλευκες» ομάδες.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου ξεκινάει η έναρξη της προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων στο ΣΕΦ και από πλευράς ΠΑΟ συμμετέχουν τρεις αθλητές και μία αθλήτρια.

Αναλυτικότερα πρόκειται για τους Κώστα και Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και τον Κώστα Αγγελάκη στους άνδρες και την Ιωάννα Γερασιμάτου στις γυναίκες.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.