Διαφήμιση

Ταξίδι στο εξωτερικό για την πράσινη ξιφασκία

Οι αθλήτριες ξίφους ασκήσεως του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο σε Ιταλία και Γερμανία προκειμένου να παρακολουθήσουν Καμπ ειδικής αγωνιστικής προετοιμασίας.

Διαφήμιση

Από τις 5 έως τις 12 Αυγούστου, θα συμμετέχουν σε διεθνές προπονητικό Καμπ στην «Τirrenia» στην Ιταλία, με αγώνες υψηλού επιπέδου και συμμετοχές από Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική και Κίνα, υπό την επίβλεψη κορυφαίων προπονητών.

Σε αυτό το Καμπ έχει προσκληθεί να διδάξει και ο προπονητής μας, Δημήτρης Κάζαγλη, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και το «τριφύλλι».

Διαφήμιση

Η αποστολή αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Θεοδώρα Αντωνίου, Χριστίνα Κάζαγλη, Μαίρη Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη, Γαβριέλλα Κοκκώση και Ελευθερία Σουλεμέζη, ενώ ο συνοδός προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Στις 24 έως τις 31 Αυγούστου, θα συμμετέχουν σε διακρατικό πρόγραμμα ανταλλαγής και προετοιμασίας με τον σύλλογο ξιφασκίας του Μονάχου στο προπονητικό κέντρο στο «Inzell» στις Γερμανικές Άλπεις.

Διαφήμιση

Η αποστολή αποτελείται από τις: Χαριτίνη Κούρκουλου, Χαριτίνη Σέψα, Δέσποινα Πετράκη, Ελευθερία Σουλεμέζη, Γαβριέλλα Κοκκώση, Χριστίνα Κάζαγλη, Ρωμυλίνα Κάζαγλη και Μαίρη Κάζαγλη. Συνοδός και προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Επίσης, οι αθλήτριες και αθλητές του Παναθηναϊκού, Ελευθερία Μίμηγιάννη, Νόγια Χαρμανίδου, Γιώργος Μαρινάκης, Γιάννης Καρακασιλιώτης και Νίκος Κατσίνης, θα συμμετέχουν στο κύπελλο «Satellite», στο ξίφος μονομαχίας στο Βελιγράδι την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.