Διαφήμιση

Πρώτο παιχνίδι χωρίς το φως του ηλίου

Κάτι που πλέον στις μέρες μας είναι πολύ σύνηθες να το βλέπουμε, είναι παιχνίδια ποδοσφαίρου να γίνονται αργά, όταν το φως του ήλιου δεν υπάρχει και τα φώτα ανάβουν. Το βλέπουμε πλέον και σε μεγάλο βαθμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά αρκετές δεκαετίες πίσω, οι αγώνες  γίνονταν μεσημέρι μέχρι κάποια ώρα το απόγευμα έτσι ώστε να βλέπουν όλοι. 
 
Σαν σήμερα όμως το 1939 η Λεωφόρος, άναψε για πρώτη της φορά τους προβολείς της για χάρη του “τριφυλλιού”. 

Διαφήμιση

ο Παναθηναϊκός έδωσε τον πρώτο νυχτερινό αγώνα της ιστορίας του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν ξεχνά τη συγκεκριμένη ιστορική  στιγμή, καθώς ήταν το πρώτο σε όλη την Ελλάδα που επιχειρούσε κάτι τέτοιο. 

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» συμμετείχε στο τουρνουά  που διοργάνωσε η εφημερίδα «Βραδινή» αντιμετωπίζοντας τον Άρη σε φιλική  ποδοσφαιρική αναμέτρηση. 

Διαφήμιση

Περισσότεροι από 8.000 «αιώνια πιστοί» παρακολούθησαν το πρώτο νυχτερινό ματς του Συλλόγου που σηματοδοτούσε την αρχή μιας νέας εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό. 

 

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.