Διαφήμιση

Το συγκινητικό βίντεο για τα τμήματα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού (video)

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι το πιο λαοφιλές άθλημα, το μπάσκετ του Παναθηναϊκού να έχει εκτοξεύσει την υπερηφάνεια των οπαδών του στα ουράνια, αλλά το Τριφύλλι και η αγάπη γι αυτό δεν τελειώνει εκεί.

Διαφήμιση

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με  στιγμές από την περσινή σεζόν όλων των τμημάτων του συλλόγου, που απαρτίζονται από άτομα με ειδικές ανάγκες, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την θερμή και έμπρακτη στήριξή του.

Οι πράσινοι οπαδοί αγκάλιασαν όλα τα τμήματα δίνοντας απλόχερα την αγάπη τους στου μαχητές της ζωής αποδεικνύοντας περίτρανα ότι «σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος…» .

Διαφήμιση

Οι εικόνες από την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια είναι μαγικές και παραπέμπουν στα γνωστά «πάρτι» που στήνονται στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ σε βραδιές κρίσιμων αγώνων.

Εκτός αυτού και η στήριξη της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού με την παρουσία του πρώην προπονητή, Ρικ Πιτίνο, αλλά και των παικτών καταδεικνύει το πνεύμα της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας.

Διαφήμιση

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.