Διαφήμιση

Σπίτι του για ανάρρωση ο Κούζμιτς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν πήρε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Όγκνιεν Κούζμιτς και όλα δείχνουν πως η περιπέτειά του τελειώνει μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στις 14 Ιουλίου.

Διαφήμιση

Μετά τις πρώτες εκτιμήσεις οι γιατροί είχαν κάνει λόγο για πολύ σοβαρά τραύματα τα οποία έθεταν σε κίνδυνο την ζωή του, όμως μετά από πολύωρες επεμβάσεις κατάφεραν να αποσοβήσουν κάθε κίνδυνο.

Το γεγονός έκανε γνωστό η τωρινή ομάδα του Σέρβου μπασκετμπολίστα, ο Ερυθρός Αστέρας, μέσω μίας δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Διαφήμιση

Το ιατρικό συμβούλιο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ικανοποιημένο από την υγεία του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, αποφάσισε να συνεχίσει ο Όγκνιεν την ανάρρωσή του σε οικογενειακό περιβάλλον, αλλά με την συχνή επίβλεψη και εξετάσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της σερβικής ομάδας.

Πλέον ο πανύψηλος Σέρβος θα μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του και σίγουρα ήδη θα σκέφτεται την επιστροφή του στα παρκέ.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.