Διαφήμιση

«Στοπ» Πεδουλάκη για Λαρεντζάκη

«Κοντά» τα χέρια του από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη φαίνεται πως θα κρατήσει τελικά ο Παναθηναϊκός, μετά από απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη, που θεωρεί ότι δεν είναι κατάλληλο το τάιμινγκ για μια τέτοια κίνηση.

Διαφήμιση

Μπορεί η από κοινού απόφαση των ΑΕΚ και Λαρεντζάκη να διακόψουν πρόωρα την μεταξύ τους συνεργασία να έβαλε σε σκέψεις τον Παναθηναϊκό, ωστόσο φαίνεται πως τελικά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έδωσε το «πράσινο» φως για να αποκτηθεί ο 25χρονος γκαρντ.

Ο προπονητής και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας έκριναν ότι ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ χρειάζεται ακόμα κι άλλα αγωνιστικά λεπτά σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, πριν έρθει σε μια ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού κρίνοντας τις μέχρι τώρα εμπειρίες του ανεπαρκείς.

Διαφήμιση

Πλέον, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φαίνεται πως στρέφεται προς το εξωτερικό για να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του και να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων, αφού οι δυο «μεγάλοι» του ελληνικού μπάσκετ δεν του κατέθεσαν κάποια πρόταση.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος Έλληνας γκαρντ, πριν πάει στην ΑΕΚ, είχε υπογράψει στην Σαραγόσα τον Μάιο του 2016, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί, αφού μόλις λίγες μέρες μετά οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν το buyout του ύψους 25.000€ και τον απέκτησαν πριν φορέσει την φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.