Διαφήμιση

Στους Μπακς και επίσημα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (pic)

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό είναι πλέον και επίσημο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μετά από δύο χρόνια, και περνάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον MVP και αδερφό του Γιάννη στους Μιλγουόκι Μπακς.

Διαφήμιση

Τα “Ελάφια” θα είναι η δεύτερη ομάδα του Έλληνα φόργουορντ στον μαγικό κόσμο του NBA μετά τους New York Knicks στους οποίους βρέθηκε το 2016 και αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδι έχοντας μέσο όρο 3 πόντους σε 3 λεπτά συμμετοχής.

Η διάρκεια του συμβολαίου του παραμένει προς το παρών άγνωστη.

Διαφήμιση

Οι Μπακς τον καλωσόρισαν με ένα βίντεο στο οποίο ο αδερφός του Γιάννης λέει ότι ο αγαπημένος του συμπαίκτης είναι ο μεγάλος του αδερφός και με κάποια highlights από τις μέρες του στις ΗΠΑ.

Ο Θανάσης μάλιστα πόσταρε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα “Can’t wait Milwaukee” (Ανυπομονώ Μιλγουόκι).

Διαφήμιση

https://www.instagram.com/p/B0AHeM8AvF1/

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.