Διαφήμιση

Συνεχίζεται η μεγάλη συμμετοχή στο ”PAO ALIVE”

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να δείχνει μεγάλη ανταπόκριση για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, με το ποσό να ξεπερνάει τις 320.000 ευρώ.

Διαφήμιση

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του ”πράσινου” λαού στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μίλησε δημόσια για τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος μπορεί να συνδράμει στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη, το ποσό που έχει μαζευτεί έχει ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τις 213.558 ευρώ που υπήρχαν το πρωί, έχουμε φτάσει στις 324.214 ευρώ μέχρι τις 22:00 το βράδυ, δηλαδή μία αύξηση άνω των 100.000 ευρώ μέσα σε 12 ώρες.

Διαφήμιση

Αυτό δείχνει την δίψα του κόσμου του Τριφυλλιού να βοηθήσει την ομάδα που αγαπά, με την συμμετοχή να αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη τις επόμενες μέρες.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.