Διαφήμιση

Ο πιο θεαματικός παίκτης της Βasket League ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ο πιο θεαματικός παίκτης του Ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Διαφήμιση

Ο νυν παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς σάρωσε σε όλες τις ψηφοφορίες που έγιναν. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις τόσο των αρχηγών των ομάδων όσο και των προπονητών του πρωταθλήματος.

Επίσης, ΜΜΕ και κόσμος του χάρισαν απλόχερα την ψήφο τους. Αξίζει να σημειωθεί πως δεύτερος σε όλες τις προτιμήσεις ήρθε ένας μεταγραφικός στόχος των Πρασίνων, ο Ρίον Μπράουν.

Διαφήμιση

Ο Θανάσης βέβαια στις δηλώσεις του δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο Τριφύλλι. Χαρακτηριστικά δήλωσε.

” Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους συμπαίκτες μου και σε όλα τα προπονητικά μέλη του Παναθηναικού καθώς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω αυτό το βραβείο.

Διαφήμιση

Βέβαια, το πιο σημαντικό από κάθε βραβείο είναι το γεγονός πως όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με την διοίκηση και τον κόσμο κατακτήσαμε και αυτό το πρωτάθλημα. Μαζί περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια”.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.