Διαφήμιση

Τα πρώτα …γκάζια του Δώνη

Αν και ο Γιώργος Δώνης είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ήρεμος και ουσιαστικά έχει το ρόλο του δασκάλου προς τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπάρχουν στιγμές που δεν διστάζει να …ψάλλει τους παίκτες του.

Διαφήμιση

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν το ίδιο λάθος δύο συνεχόμενες φορές και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Δώνη σε έντονες παρατηρήσεις.

“Όποιος δεν το κάνει σωστά, θα πηγαίνει αμέσως για τρέξιμο. Αν το κάνουμε αυτό σε αγώνα και χρειαστεί να σας παρατηρήσουμε δέκα φορές, τότε το χάσαμε το παιχνίδι”, φώναξε ο Δώνης στους παίκτες του και τους είδε στην αμέσως επόμενη φάση να εκτελούν σωστά την άσκηση, ενώ βλέποντας ένα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να πηγαίνει …χαλαρά σε μια κεφαλιά, πέταξε την ατάκα: “Ούτε επτάχρονο δεν πηδάει έτσι για κεφαλιά”.

Διαφήμιση
Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.