Διαφήμιση

Ψηφίζει Κολοβό αντί του Μολό ο Δώνης

Περιχαρής ήταν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στο άκουσμα της είδησης για την συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό. Ο 50χρονος κόουτς εκτιμά ιδιαίτερα τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ για την ποιότητα του, το ποδοσφαιρικό μπρίο και την οξυδέρκεια του στο τακτικό κομμάτι. Έτσι ήταν λογικό να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κίνηση ματ των «πράσινων».

Διαφήμιση

Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΝ ΜΟΛΟ

Ο δυνάμει «πράσινος» άσος που συμφώνησε προφορικά μπορεί να υποστηρίξει τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 4-3- 3, όντας μια ποιοτική επιλογή για το «τριφύλλι» , που δεν διαθέτει πληθώρα επιλογών στα άκρα. Αν και αγωνίζεται με το δεξί , παίζει στην αριστερή πτέρυγα από όπου και συγκλίνει στον άξονα με ανάποδο πόδι…

Διαφήμιση

Παράλληλα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τον θεωρεί ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη που θα βοηθήσει περισσότερο και από τον Μολό, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Νταμπίζα.

Παράλληλα υπολογίζει τον Κολοβό στο 3-5-2, τόσο δίπλα, στον Μακέντα, αλλά και σε ρόλο πίσω από τον Ιταλό στράικερ. Ο Δώνης ποντάρει σε μονάδες πασπαρτού στην εφετινή σεζόν, που υποστηρίζουν πιο πολλές από μια θέση στη διάταξη.

Διαφήμιση

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η περίπτωση Μολό – ο οποίος βρισκόταν σταντ μπάι – έχασε έδαφος και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πλέον να μην κινηθούν οι «πράσινοι» για την απόκτηση του.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.