Τελείωσε η συνάντηση για τον Βοτανικό

Διαφήμιση

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι ομάδες εργασίας των για το πρότζεκτ του Βοτανικού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρίσκεται σε αυτό.

Διαφήμιση

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, χωρίς όμως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για όλα όσα λέχθηκαν στην κλειστή αίθουσα, και πλέον αναμένονται ανακοινώσεις από την πλευρά των “πρασίνων”.

Μαζί με τον Γιαννακόπουλο, βρέθηκε ο αρχιτέκτονας, Πέτρος Συναδινός αλλά και οι Στέλιος και Ανδρέας Αγιοστρατίτης, ενώ από την ομάδα εργασίας του Δήμου Αθηναίων παρόντες ήταν ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, ο μηχανικός Χρόνης Ακριτίδης, η αρχιτέκτονας Βιβή Μπάτσου και ο δικηγόρος Αθανάσιος Τσιούρας.

Διαφήμιση

Κατά την έξοδό του πάντων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει κοινή δήλωση με τον Δήμο.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.