Διαφήμιση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θυμήθηκε τον ΝτεΜάρκους Νέλσον

Ένα flashback με πρωταγωνιστή τον ΝτεΜάρκους Νέλσον πραγματοποίησε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαφήμιση

Ποιος μπορεί να θυμηθεί τον ΝτεΜάρκους Νέλσον; Ο Αμερικανός ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2014, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ωστόσο, ο 34χρονος πλέον πόιντ γκάρντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γαλλία, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στους «πράσινους» και ένα χρόνο αργότερα αποτέλεσε παρελθόν.

Διαφήμιση

Όμως, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάλλον ήταν εκείνη που τον θυμήθηκε.

Για τον λόγο αυτόν πόσταρε στην επίσημη σελίδα στο Twitter ένα βίντεο με το κάρφωμα του Αμερικανού στο ματς για την φάση του TOP-16 με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, που μάλλον δεν θα ξεχάσει ούτε ο Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος είναι και ο συμπρωταγωνιστής του Αμερικανού στην εν λόγω φάση.

Διαφήμιση

Σε εκείνο το παιχνίδι, το Τριφύλλι είχε επικρατήσει της «Βασίλισσας» με 85-69 και ο Νέλσον με 16π., 5ριμπ., 4ασ. Είχε πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση με τα πράσινα.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.