Διαφήμιση

Κοντά στο μετάλλιο η «πράσινη» Εθνική των παίδων

Η Εθνική παίδων επικράτησε με 12-10 της Γεωργίας στα προημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που γίνεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και αντιμετωπίζει αύριο(27/7) στα ημιτελικά το Μαυροβούνιο για μια θέση στο βάθρο.

Διαφήμιση

Ένα ματς μακριά από τα μετάλλια βρίσκεται η πράσινη Εθνική παίδων του πόλο, αφού πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που λαμβάνει χώρα στο Μπουργκάς, μετά την μεγάλη νίκη με 12-10 επί των Γεωργιανών.

Οι Βασιλόπουλος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης και Μπιτσάκος πήραν μέρος από πλευράς Παναθηναϊκού, με τους δυο τελευταίους μάλιστα να σκοράρουν ένα και δυο γκολ αντίστοιχα για την Ελλάδα.

Διαφήμιση

Αύριο, η Εθνική παίδων θα παίξει στις 19:30 απέναντι στο Μαυροβούνιο στον ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και την εξασφαλίσει ενός μεταλλίου.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 3-3, 2-3, 3-1, 2-5.

Διαφήμιση

ΓΕΩΡΓΙΑ: Τσαγκελισβίλι, Κοζασβίλι 1, Γκοτσιρίτζε, Μπαγκασβίλι, Γκελασβίλι, Τκεσελασβίλι Σ. 1, Ακβλεντιάνι 5, Βασάτζε, Γκορντότζε 1, Κιριακίντι 1, Τσικοβάνι 1, Τσοτάτζε, Τκεσελασβίλι Ν.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 2, Αλμύρας 3, Καστρινάκης 2, Κανδανολέων, Αμπάζης, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης 1, Αλειφτήρας.

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.