Διαφήμιση

Στον τελικό ο Γκικόπουλος στους εφήβους

Τα τμήματα των εφήβων νεανίδων της κολύμβησης του Παναθηναϊκού ΑΟ παίρνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στα Ιλίσια και από την πρώτη μέρα των αγώνων υπήρξαν επιτυχίες

Διαφήμιση

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων νεανίδων, που λαμβάνει χώρα στα Ιλίσια, συμμετέχουν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Την πρώτη μέρα των αγώνων ήδη ένας πράσινος, ο Σπύρος Γκικόπουλος, «σφράγισε» την συμμετοχή του στον τελικό των 100μ. πρόσθιο έχοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο στα προκριματικά.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές του Τριφυλλιού, ο Διονύσης Νικολαϊδης αναδείχθηκε 11ος στα 100μ. του υπτίου εφήβων. Στο ίδιο αγώνισμα και στην ίδια ηλικία, ο Ορφέας  Αριανούτσος ήταν 24ος. Η Αλεξία Τέλο αναδείχθηκε 17η στα 50μ. πεταλούδα.

Διαφήμιση

Τέλος, η Μαρία Παπαχρήστου βρέθηκε στην 20η θέση στα 200μ. ελεύθερο ενώ στα 50μ. ελεύθερο των εφήβων οι Αλέξανδρος Κακάνης και Σταύρος Βειογλάνης τερμάτισαν αντίστοιχα στην 38η και 44η θέση.

Πολυάριθμη, λοιπόν, η παρουσία των αθλητών του Παναθηναϊκού στους αγώνες, αφού μόνο την πρώτη μέρα είχε εφτά αθλητές και αθλήτριες.

Διαφήμιση

 

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.