Διαφήμιση

Σενάριο για Στουτγάρδη και Βλαχοδήμο

 Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Στουτγάρδη και να φύγει από την Πορτογαλία.

Διαφήμιση

 Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί το 2015 για λίγο καιρό για λογαριασμό γερμανικής ομάδας αλλά μετά βρέθηκε στο Τριφύλλι οπού και έμεινε μέχρι την περασμένη χρονιά. Στις 18 Μαΐου 2018 συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε υπογράψει και είχε ανακοινωθεί επίσημα από τη Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί είχαν δώσει μόλις 2,4 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν από τον Παναθηναϊκό, που είχε τεράστια ανάγκη τα χρήματα.

 Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2023 όμως όπως φαίνεται η πορτογαλική ομάδα έχει δείξει το ενδιαφέρον της για έναν νέο τερματοφύλακα και θα πουλήσει τον Βλαχοδήμο.

Διαφήμιση

 Ακόμα όμως, ενδιαφέρον για τον Βλαχοδήμο είδαν δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Ρόμα.  Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του ομογενούς γκολκίπερ.

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.