Διαφήμιση

Με «ενορχηστρωτή» στην πισίνα τον Βενετόπουλο

Ο Νίκος Βενετόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού στο τμήμα του πόλο ανδρών για την φετινή χρονιά, με τον 50χρονο τεχνικό να υπόσχεται «έργα» και όχι «λόγια».

Διαφήμιση

Ο «καθοδηγητής» του τμήματος πόλο των ανδρών του Τριφυλλιού, στην δύσκολη χρονιά της επιστροφής στην Α1, θα είναι ο Νίκος Βενετόπουλος. Ο 50χρονος έμπειρος προπονητής έχει σπουδαία καριέρα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Γεννήθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη. Ως πολίστας αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Ολυμπιακό ενώ ήταν 245 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα. Συμμετείχε δυο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ αναδείχτηκε και τρεις φορές κορυφαίος σκόρερ στην Α1.

Διαφήμιση

Σε προπονητικό επίπεδο τώρα έχει περάσει από τους πάγκους του Ηρακλή, του Νηρέα Χαλανδρίου, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Παλιού Φαλήρου και του Εθνικού.

Ο ίδιος δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ερασιτέχνη www.panathinaikos1908.gr :

Διαφήμιση

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την καθοριστική χρονιά . Οι στόχοι είναι υψηλοί όπως αρμόζουν στο όνομα του «τριφυλλιού». Από κει και πέρα δεν είμαι των λόγων αλλά των…έργων . Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική υδατοσφαίριση».

Δεν είμαστε μια συνηθισμένη αθλητική ιστοσελίδα. Το trifilara.gr ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Και θα το κάνει… Δεν θα διαβάσετε στο trifilara.gr νέα από όλες τις ομάδες. Για την ακρίβεια θα ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα μονάχα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα τμήματα του συλλόγου.